dijous, 3 de novembre del 2016

Turning Point

Turning Point és un programa que ens permet rebre respostes a través d'uns mandos que tenen totes aquelles persones que estàn a la presentació. A través d'aquests mandos el programa realitza una serie d'informes en format de Word o Excel i els envia al seu destinatari.
L'objectiu del programa Turning Point és potenciar el grau d'atenció dels assistents i facilitar la comprensió, ja que poseeix un sistema de votacions interactiu més innovador del mercat, potenciant màxima funcionalitat i mínima curva d'aprenizatge.

ETLAB

L'ETLAB (Laboratori d'Educació i tecnologia) és un laboratori on es desenvolupen aplicacions didàctiques per fer servir en dispositius digitals, com tabletes o pissarres electròniques, Aquest laboratori es troba ubicat a l'aula 119 del Campus Terres de l'Ebre(Tortosa).

L'ETLAB és un lloc on tant el professorat com l'alumnat dels graus d'Educació poden dissenyar projectes d'innovació pedagògica amb diferents eines informàtiques, audiovisuals i dispositius mòbils, per conèixer el seu funcionament i la seva utilitat didàctica i metodològica. Des fa no res, aquest espai també es promociona a través d'un codi QR.

L'objectiu d'aquest espai és aplicar aquests projectes o recursos a les aules de les escoles on els estudiants treballin en un futur o el professorat ho faci.
Personalment, crec que aquest laboratori és una gran idea, ja que com a futurs docents podrem crear grans projectes d'innovació pedagògica, i així introduir, com a docents, les eines tecnològiques a les escoles i crear una manera d'aprenentatge més dinàmic i atractiu.

A continuació us deixo un vídeo sobre l'ETLAB de la URV;