dijous, 29 de setembre del 2016

XARXA TELEMÀTICA EDUCATIVA DE CATALUNYA

La xarxa telemàtica educativa de Catalunya , també coneguda com XTEC és una pàgina creada pel departament d'Educació de Catalunya. Aquesta xarxa telemàtica pública esta al servei de tots els docents de primària i secundària.

La XTEC posseeix un gran recull d'informació així com les webs de centres, l'escola oberta, els tipus d'estudi, per orientar a l'alumnat de cara al futur, metodologies per l'aprenentatgeetc.

En aquesta pàgina també hi ha diverses funcions, sobretot pel professorat, ja que disposa d'activitats per ajudar o motivar l'aprenentatge dels infants, un exemple d'aquestes activitats és la zonaCLIC , on podem trobar un seguit d'activitats educatives multimèdia.




Una altra utilització, molt interessant, que podem trobar a aquesta web és l'apartat "Ateneu" on hi ha un segut de materials i recursos per a la formació, on el professor pot disposar d'una mena de formació permanent, ja que disposa de diferents mètodes ( sigui tradicionals o innovacions).

Personalment, crec que la XTEC és una gran eina tant per famílies, com per equips docents i alumnat, ja que posseeix tot tipus d'informació relaciona amb l'educació i el seu aprenentatge
                                             .





                                                                                                             Valkiria Davila Aguirre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada